Redise-kalkunisalat

Üks igavesti lihtne salat, mida teha grillitud või küpsetatud liha ülejääkidest. Ikka juhtub:). Minul oli käepärast kalkuniliha, aga samahästi kõlbab seda teha ka muudest lihadest, sealiha puhul peaks ehk kastme veidi krehvtisema tegema.

grillitud või küpsetatud kalkuniliha
rediseid
tomateid
kompotipirne
murulauku
majoneesi
soola

Kogused on nii, kuidas parasjagu midagi kapis leidub. Liha ja rediseid peaks siiski oluliselt rohkem olema, kompotipirni asemel võib edukalt kasutada ka näiteks ananassi.
Lõigata ained kuubikuteks, murulauk hakkida. Segada majoneesiga, maitsestada soolaga. Lasta umbes pool tundi seista. Ja ongi kõik.

Kommentaarid

Populaarsed postitused

Moskva saiad, heldimusega Jõe baarile mõeldes

Kuidas peipsimaalased taas Hiiumaal käisid

Toorjuustukook laimi ja valge šokolaadiga Key lime pie jälgedes