Õnnis tunne üsna vähesest


Päikeseloojangust pimestatud silmil võiks ära unustada kõik peenemad palad ning keskenduda suvise õhtu nautimisele. Lisaks tulikollasele kettale, mis vajub üha allapoole, kattes selle nautijate näod kuldse jumega, läheb tarvis värskelt küpsetatud, alles sooja leiba ning kausitäit äsja valmistatud päikesekarva munavõid. Õnnis tunne, mida ei saa mitte kusagil mujal, kui siin ja praegu. Isegi Eesti uus versioon anšoovisefileest (tootesari Briis) passib sellesse hetke justnagu valatult. See annab kokku maitse, mis on lihtne ja vana, kuid ometigi hurmav ning suisa ülev.

Ja veel, maasikaveerandikud, kurgiviilud, oksake piparmünti ja lapsepõlvelimps Kelluke täiendamas brittide Pimm`si on selle juures kohustuslikud.


On puhkus.

Kommentaarid

Pille ütles …
Ooooo. Just blogisin Pimm'sist ja siis avasin Google Readeri- et siit Sinu Pimm'si "retsept" leida.
Me jõime nädalavahetusel Pimmsi sajal erineval moel, aga Kellukese lisamise peale ei tulnudki :)
Ülle ütles …
No näe, taas see alateadvuse värk:):):). Tegime samamoodi erinevaid katsetusi, kuid tõesti-tõesti, Kelluke ruulis:).
Liina ütles …
Mul on ka munavõiga suur ja puhas armastus! Kui ikka hommikul munavõi laual on, on tegemist millegi erilisega, mida ei saa viie mintsaga pintslisse pista. Munavõi on päike, pühapäev ja heinamaa :-)
Ülle ütles …
Lilled ikka ka;). Tegelikult see näitabki, et õigupoolest nii vähe ongi õnneks tarvis:).

Populaarsed postitused

Kaerahelbeküpsised - igihaljas klassika

Kartuli-tangupuder ehk mulgipuder

Kartulitoidud kui ehe köögiteadus