tag:blogger.com,1999:blog-5647817287117806402.post3783267248620452449..comments2024-03-28T12:29:57.879+02:00Comments on Toit on (aja)lugu: Võta aega ...Üllehttp://www.blogger.com/profile/12475397900125173762noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5647817287117806402.post-84563674698350289802012-12-30T22:13:17.373+02:002012-12-30T22:13:17.373+02:00Marju, aitäh sulle!
Kahjuks pean sind ilmselt kur...Marju, aitäh sulle! <br />Kahjuks pean sind ilmselt kurvastama. Eelmisel hooajal oli kojas kokkulepe, et Eesti Kulinaaria Instituut saadab iga kuu ühe tippkoka õpikööki tegema. Manu oli üks neist, kes Tartus käis. Sel hooajal pole sellest aktsioonist enam asja saanud, nii et ilmselt ei tule ka Manu enam uuesti, kui just mingi seltskond teda ekstra ei telli:).Üllehttps://www.blogger.com/profile/12475397900125173762noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5647817287117806402.post-38514830664155077722012-12-28T18:42:17.130+02:002012-12-28T18:42:17.130+02:00Tere Ülle! Mõnusad mõtted! Ja retseptist ka- kui M...Tere Ülle! Mõnusad mõtted! Ja retseptist ka- kui Manu veel õpikooki tuleb kokkama, siis annan palun teada, sest kes neid kõikvõimalikke uudiseid, mis me tähelepanu üritavad röövida, ikka jälgida suudaks. Manu kursusele oleks ma nõus koguni kohale sõitma!Marjuhttps://www.blogger.com/profile/02596472197072561228noreply@blogger.com