tag:blogger.com,1999:blog-5647817287117806402.post5135382942537606557..comments2024-03-28T12:29:57.879+02:00Comments on Toit on (aja)lugu: Šokolaadine kõrvitsakeeksÜllehttp://www.blogger.com/profile/12475397900125173762noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5647817287117806402.post-7737143092709592472013-09-15T10:43:09.829+03:002013-09-15T10:43:09.829+03:00Seda on küll kurb kuulda. Kas võivaht polnud külla...Seda on küll kurb kuulda. Kas võivaht polnud küllalt kohev või polnud ahi piisavalt kuum. Ja kas Sa kasutasid ikka keedetud/küpsetatud kõrvitsatest püreed? Või oli lihtsalt mitme asja kokkusattumine. Muidu on tegemist üsna klassikalise keeksiga, mille söömisest jäävadki näpud kergelt läikivaks. Üllehttps://www.blogger.com/profile/12475397900125173762noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5647817287117806402.post-73259253581568633312013-09-12T22:16:49.392+03:002013-09-12T22:16:49.392+03:00Minul tuli sellest "keeksist" rasvane pl...Minul tuli sellest "keeksist" rasvane plönn... KahjuAnonymousnoreply@blogger.com