tag:blogger.com,1999:blog-5647817287117806402.post6984586176056402688..comments2024-03-28T12:29:57.879+02:00Comments on Toit on (aja)lugu: Miks ma lisasin brüleekreemile burbooniÜllehttp://www.blogger.com/profile/12475397900125173762noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5647817287117806402.post-47932350612535805532011-03-01T11:34:01.683+02:002011-03-01T11:34:01.683+02:00Sai kohe peatäis naerda- viskimaitseline vaniljeke...Sai kohe peatäis naerda- viskimaitseline vaniljekepike! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5647817287117806402.post-67524327162596909672011-03-01T09:57:52.365+02:002011-03-01T09:57:52.365+02:00ma loen neid eesti keelseid silte siis kui igav on...ma loen neid eesti keelseid silte siis kui igav on või muidu naerda tahaks :D<br />kord õnnestus mul osta Tartu Rimist sinihallitusjuutu, mille päritolumaaks oli Prantsusmaa rasvavaba osa :DLiiliahttps://www.blogger.com/profile/16007998313090292904noreply@blogger.com