Suvi, hurraa!

Kuidas veetsite või veedaksite teie oma äsjaalanud suve esimest õhtut? Esimene mõte, kui keegi sellist küsimust üldse küsiks, kisub ikka ilma vaagimisele. Ehk siis oleneb sellest, kas sajab või mitte. Teiseks võiks see traditsiooniliselt ollla seotud enda jaoks kallite inimeste, hea toidu, rõõmsa meelelahtuse või muu sarnasega.
Kuid liiga triviaalne ...
Seda kõike saab liita, lahutada või võtta ruutjuurt, kui püüda fotoaparaadiga tabada Kristuse maailmakannatust kell 11 õhtul läbitilkuva katuse ja pähepudiseva krohviga pimedas kirikus, katkise katuse vahel olevatest linnupesadest kostev sädin taustaks tõsimeelsetele arutlustele mõnest kummalisest ikonograafiast. Sealjuures ei tee paha pildistada tornikella kaks korda - algul tema varju, mille tekitas taskulambiga näidatav valgusvihk ja seejärel kella ennast.*
Ja kõige lõpus ehmatada ennast mõni tund hiljem autoroolis soolasambaks, kui õnnestub vältida külgepidi kokkupõrget Jõmmuga. Ei ma ei tee nalja, Jõmmut (kuigi ma pole päris kindel, oli see Jõmmu või Turm, Tartu "laev" igatahes) veeti öösel Pärnu poole, maanteed pidi, täna.

* - need seigad pikaleveninud tööpäevast ei ole mõeldud järeletegemiseks

Kommentaarid

dr Baarmän ütles …
Ma ütlen selle peale ainult ühe sõna:
Jalgpall! :D

Populaarsed postitused

Kaerahelbeküpsised - igihaljas klassika

Kartuli-tangupuder ehk mulgipuder

Kartulitoidud kui ehe köögiteadus