Kodutehtud grillvorstid

Isetehtud grillvorstid on ikka hoopis teine kraam kui poest ostetu. Poevorstide kohta ei tasu tegelikult enam midagi paha öelda, kui hoolega valida, leiab puhtast lihast valmistatud tooteid küll. Lisaks on möödas ajad, kui lisandeid pidi vorstis või lihamarinaadis nii palju olema, et lõpuks ei saanud enam aru, mis algtoorainega on tegemist. Kui vinguda, siis ehk selle üle, et poekraam kipub liiga soolane olema. Maitsed on aga erinevad, nii et kui sobi, tuleb ise teha või leida mõni muu variant. Juhul muidugi, kui teile meeldivad grillvorstid. Põhimõtteliselt võib neid ka ahjus või pannil küpsetada, see on juba maitse asi. Teine kiitus läheb aga neile ettevõtetele, kes pakuvad seasooli. Just nimelt! Vahepealt oli päris hulk aastaid, kui isegi verivorstide tegemiseks tuli seasooli tikutulega otsida. Juhul muidugi, kui siga endal aedikus või vähemalt naabrite või sugulaste aedikus polnud. Rakvere lihakombinaadi kaudu oli neid küll võimalik hankida, aga see oli üsna keeruline. Nüüd on...