7. aprill 2010

Kanapasta


Kanapasta on üks äraütlemata lihtne roog, mille pildistamine võtab märksa rohkem aega kui selle valmistamine. Oluline on vaid omada ühte panni ja ühte potti :) .
Retsept ei ole tervenisti päris omalooming, algkodu kahjuks ei mäleta enam, see võis olla Oma Maitse, võib-olla mitte. Maitseb hästi aga sellegipoolest.

300 g meelepärast pastat
300 g kanafileed
1 suur sibul
100 g seeni (näiteks šampinjone või kukeseeni)
2 dl vahukoort
1 sl õli
Tamme talu särtsusoola (selle sees on lisaks meresoolale veel peterselli, basiilikut, küüslauku, tšillit)
Forte juustu

Keeda pasta. Samal ajal pane sibul pannile õli sisse praadima ja lisa viilutatud seened. Kui seened ja sibul on juba natuke pruunistunud, lisa tükeldatud kana. Prae kõik ilusaks pruuniks kuni vedelik on aurustunud, maitsesta särtsusoolaga ning lisa koor. Keeda mõni minut, kuni kaste pakseneb. Nüüd ei jäägi muud üle, kui pasta ja kanakaste kokku segada, maitset timmida, taldrikule tõsta, Forte juustu laastud peale tõsta ning sööma asuda. Lihtne ju!

2 kommentaari:

dr Barman ütles ...

Ma olen soola asemel kasutanud kas soja- või Worchestershire'i kastet - annab sihukese huvitava kõrvalmaitse. Üks hapu õun sinna juurde ei tee ka paha.

Peenrarott ütles ...

Soovitan soojalt seda särtsusoola katsetada, maitsesegu lõhn on ainuüksi vastupandamatu:)

Vaata veel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...