Kanapasta
Retsept ei ole tervenisti päris omalooming, algkodu kahjuks ei mäleta enam, see võis olla Oma Maitse, võib-olla mitte. Maitseb hästi aga sellegipoolest.
300 g kanafileed
1 suur sibul
100 g seeni (näiteks šampinjone või kukeseeni)
2 dl vahukoort
1 sl õli
Tamme talu särtsusoola (selle sees on lisaks meresoolale veel peterselli, basiilikut, küüslauku, tšillit)
Forte juustu
Keeda pasta. Samal ajal pane sibul pannile õli sisse praadima ja lisa viilutatud seened. Kui seened ja sibul on juba natuke pruunistunud, lisa tükeldatud kana. Prae kõik ilusaks pruuniks kuni vedelik on aurustunud, maitsesta särtsusoolaga ning lisa koor. Keeda mõni minut, kuni kaste pakseneb. Nüüd ei jäägi muud üle, kui pasta ja kanakaste kokku segada, maitset timmida, taldrikule tõsta, Forte juustu laastud peale tõsta ning sööma asuda. Lihtne ju!
Kommentaarid